Alfabots zijn robots gemaakt van oude metalen onderdelen met een Nederlandse voornaam!
Exposities

Galerie Majke Hüsstege (25 mei 2014 t/m ... )
Alfabots zijn opgenomen in de collectie van de Outspoken conceptstore van de moderne en eigenwijze Galerie van Majke Huesstege, gelegen in het museumkwartier op een steenworp afstand van het Noord-Brabants en Stedelijk museum aan de verwerstraat in 's-Hertogenbosch.

 

Eetbar DIT (10 september 2013 t/m 26 mei 2014 )
Eten en drinken smaakt natuurlijk het beste in een mooie omgeving. DIT in 's-Hertogenbosch aan de snellestraat heeft een fris, hip en huiselijk interieur met leuke details en met nu ook Alfabots in de ramen.

 

Lunchcafé Nieuwland (23 april 2013 t/m 12 maart 2014)
Expositie in de oude apothekerskast in dat hele leuke lunchzaakje, dat persoonlijk karakter uitstraalt en waar je kunt genieten van producten die met liefde worden bereid, in het sfeervolle 'dwaalgebied' van de Nieuwlandstraat in Tilburg.

 

Tussen Kunst & Kitchen (Vrijdag 8 maart 2013)
Proef de zomer bij Tussen Kunst en Kitchen in de W2 in 's-Hertogenbosch! Voor een prikkie genieten van beeldende kunst, fotografie, kleinkunst en muzikale optredens, onder het genot van een gratis maaltijd. Vanaf 18u.

 

Berlijn Cafe (9 jan t/m 20 april 2013)
Lekker eten en drinken met een Alfabotje op je tafeltje bij Berlijn Café, Het stijlvolle stamcafé en de leukste huiskamer van Tilburg.